Om PortNor
Om oss
Vi kan
jobben vår

PortNor er et bygge- og ingeniørfirma med over ni års erfaring med å jobbe i Norge og andre skandinaviske markeder. Vi opererer på mange ulike områder, fra betong til tømrerarbeid. De siste tre årene har vi hatt en gjennomsnittlig arbeidsstyrke på 120 ansatte.

Vi kan tilby spesialiserte team, og gir kundene våre tilbud basert på produktiviteten vår.

about PortNor
Historie
Vår tidslinjen

PortNors røtter er i Portugal, der selskapet Befenor ble opprettet i 1992. Etter litt over to tiår med utvidelser og utvikling av selskapet, ble internasjonaliseringen satt i gang i 2013; og etter seks år med erfaring i Norge og endringer blant selskapets aksjonærer, bestemte vi oss for å skifte navn. 

Vi er det samme laget som før, med røtter, arbeidskraft og ferdigheter fra Portugal, og med all erfaringen fra å ha operert i Norge i alle disse årene. Dette ble inspirasjonen til vårt nye navn, som knytter sammen Portugal og Norge: det er den vi er – PortNor!

Ta en titt på tidslinjen vår:

Geografi
Hvor er vi?

PortNor er opprettet for å være fleksible og kunne jobbe på mange ulike steder. Vi har ferdighetene og logistikken til å kunne arbeide på ulike steder fra nord i sør i Norge, Sverige og Island. 

Våre team har allerede jobbet på alle disse stedene:

La oss jobbe sammen!

Vi er alltid åpne for nye utfordringer og nye arbeidssteder.